Klachtenformulier

 

Huisartsenpraktijk Vriends

Gezellelaan 18 (De Riete)

4707 CD Roosendaal

0165-540100

 

De medewerkers van Huisartsenpraktijk Vriends streven ernaar u als patient zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat de geleverde zorg niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij willen graag van u vernemen als u niet tevreden bent over onze zorgverlening. Alleen op die manier kunnen we de zorgverlening verbeteren.

U hebt een klacht over de Huisartsenpraktijk Vriends. Wat kunt u doen?

We willen u vragen uw klacht schriftelijk te melden. U kunt hiervoor het klachtenformulier gebruiken. Het ingevulde formulier kunt u afgeven bij de assistente of opsturen naar bovenstaand adres t.a.v. klachtenfunctionaris klachten. Ook kunt u hem deponeren in de brievenbus van Huisartsenpraktijk Vriends.

 

Wat gebeurd er met uw klacht?

Uw klacht wordt onderzocht door de klachtenfunctionaris en de huisarts. Het kan zijn dat u gebeld wordt door de klachtenfunctionaris om uw klacht nader toe te lichten. Zo gauw er een antwoord is op uw klacht, word u schriftelijk op de hoogte gesteld. Het streven is dit zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 6 weken, te doen.

Mocht u niet tevreden zijn met de afhandeling van uw klacht door Huisartsenpraktijk Vriends, dan kunt u altijd schriftelijk een klacht indienen bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE) deze facilliteert een netwerk van onafhankelijke klachtenfunctionarissen die uw klacht kunnen bemiddelen.

     Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg

     Postbus 8018

     5601 KA Eindhoven

     Tel: 088-0229100

     (ma-do tussen 09:00-17:00 uur en vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur)

info@skge.nl

 

Indien u een klacht heeft over onze dienstverlening kunt u dit kenbaar maken via onderstaand formulier.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.